Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και για όσους δεν αντέχουν μέχρι το σαββατοκύριακο για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα, εμείς σας προτείνουμε πού θα βγείτε σήμερα χωρίς να ξοδευτείτε.
Με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ του Cocoon, ο Tareq μοιράζεται τη σκηνή με όσους συνεργάστηκαν μαζί του στο project αυτό για ένα electro πάρτι. Στο Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα, στις 22:30.
Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Συνεχίζεται το 1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, με 19 ταινίες από τις απαρχές του αμερικανικού κινηματογράφου. Σήμερα προβάλλεται η ταινία «The eagle» στις 21.00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος.
Είσοδος ελεύθερη για όλους

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, στην Πλατεία Σολωμού του Ψυχικού. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα στις 19:45 ην προβολή «Τα παιδιά της Χελιδόνας» (1987) βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Διονύση Χαριτόπουλου. Με αφορμή το γύρισμα μιας τηλεοπτικής εκπομπής, ξεδιπλώνεται η ιστορία μιας οικογένειας και η πορεία της στο χρόνο από την εποχή του ελληνικού εμφυλίου (1946-1949), μέχρι τη στιγμή που εκτυλίσσεται η δράση της ταινίας (1986). Παίζουν οι ηθοποιοί: Αλέκος Αλεξανδράκης, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Ηλίας Λογοθέτης, Στέφανος Ληναίος, Δημήτρης Πουλικάκος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μαίρη Χρονοπούλου, Μαρία Μαρτίκα, Σοφία Αλιμπέρτη και πολλοί άλλοι.

Το Black Duck και ο Διονύσης Φραγγόπουλος παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή της θάλασσας Νίκο Καββαδία. Απόψε στις 22:00 στο Black Duck Multiplarte, στη Χρ. Λαδά 9Α, Αθήνα. Είσοδος ελεύθερη για όλους.